Energiebespaarders zijn mensen die je slimme tips geven over hoe je thuis energie en dus geld kunt besparen. Ook nemen zij gratis spullen waarmee je energie kunt besparen. Maak een afspraak en begin met het verlagen van jouw gas-, water- en energieverbruik.

Lees meer

In het begin van 2022 verhuisden we van de gezellige St.Theresiaschool naar onze nieuwe locatie aan de Hunnenweg 4 in Scharn, waar onze huiskamer en alle ateliers weer een mooie plek kregen.
In het voorjaar namen we afscheid van één van de coördinatoren. Marjo Kallen nam al snel een vaste plek naast Esther in.

Lees meer

Het Werkhuis doet mee aan Festival MAAS! Het stadsfestival waarmee het aankomend cultureel seizoen op feestelijke wijze wordt geopend!

Het festival duurt van 8 tot en met 11 september en in het Werkhuis kunt u op donderdag en vrijdag tijdens onze reguliere tijden (van 09.00 tot 17.00 u) terecht om eens een kijkje te komen nemen in ons huis.

Lees meer

Wat begon in het voorjaar van 2018 en door verschillende hobbels en pandemieën werd afgeremd, werd afgelopen jaar door fotograaf Remy Frints opnieuw in een stroomversnelling geplaatst en doorgezet: een fotografische portretreeks van de vrijwilligers en teamleden van het Werkhuis.

Lees meer

Open Middag op ons binnenplein!. Op zaterdag 24 september doet het Werkhuis mee aan nationale Burendag.

Lees meer

Binnenkort meer info.

Wij heten je van harte welkom op onze Open Dag/Opening Werkhuis 2.0 Hunnenweg 4.

Lees meer

Het werkhuis is verhuisd naar de Hunnenweg nummer 4 in Scharn West.

Lees meer

Op vrijdag 2 juli bezocht wethouder Frans Bastiaens het Werkhuis. Vergezeld door Karin Martens, contactpersoon voor het Werkhuis vanuit gemeente Maastricht Sociaal Domein.

Lees meer