Het Werkhuis doet mee aan Festival MAAS! Het stadsfestival waarmee het aankomend cultureel seizoen op feestelijke wijze wordt geopend!

Het festival duurt van 8 tot en met 11 september en in het Werkhuis kunt u op donderdag en vrijdag tijdens onze reguliere tijden (van 09.00 tot 17.00 u) terecht om eens een kijkje te komen nemen in ons huis.

Lees meer

Wat begon in het voorjaar van 2018 en door verschillende hobbels en pandemieën werd afgeremd, werd afgelopen jaar door fotograaf Remy Frints opnieuw in een stroomversnelling geplaatst en doorgezet: een fotografische portretreeks van de vrijwilligers en teamleden van het Werkhuis.

Lees meer

Open Middag op ons binnenplein!. Op zaterdag 24 september doet het Werkhuis mee aan nationale Burendag.

Lees meer

Binnenkort meer info.

Wij heten je van harte welkom op onze Open Dag/Opening Werkhuis 2.0 Hunnenweg 4.

Lees meer

Het werkhuis is verhuisd naar de Hunnenweg nummer 4 in Scharn West.

Lees meer

Op vrijdag 2 juli bezocht wethouder Frans Bastiaens het Werkhuis. Vergezeld door Karin Martens, contactpersoon voor het Werkhuis vanuit gemeente Maastricht Sociaal Domein.

Lees meer

Sinds een week verschijnt er ’s nacht vanuit het niets een heel bijzonder exemplaar van de Lacertilia… Uiteraard vlak boven ons insectenhotel 😉

Lees meer

Stichting Werkhuis Maastricht Noordoost is sinds de start in 2014 gehuisvest in de voormalige Theresiaschool in Wittevrouwenveld. Dit is altijd een tijdelijke mogelijkheid geweest voor de duur van bepaalde tijd.

Gevraagd: nieuwe bestuurders per 1 augustus 2020

Stichting Werkhuis is een creatieve, sociale, non-profit welzijnsorganisatie die wordt gerund door een zestigtal vrijwillige werkkrachten, ondersteund en gefaciliteerd door twee coördinatoren.  Wij bieden mensen de mogelijkheid om iets te komen maken in een prettige werkomgeving van open werkplaatsen waarin samenwerking en uitwisseling worden gestimuleerd. Werkelijk inclusief en laagdrempelig. Iedereen is er welkom. Het Werkhuis is erkend als een ‘algemene voorziening’ en ontvangt daarvoor subsidie van de gemeente Maastricht. Lees meer