Werkwijze.

De werkplaatsen kunt u individueel gebruiken als er beheer aanwezig is of u kunt er deelnemen aan de aangeboden groepsactiviteiten. Zie het rooster voor beschikbaarheid en tijden.
Een werkplaats is ook te huur buiten onze reguliere openingstijden. En op aanvraag is het eventueel mogelijk een bepaalde workshop aan te bieden. Voor meer info neemt u het beste contact op met de coördinatie.
Als u voor de eerste keer de werkplaats bezoekt wordt u gevraagd ons reglement te raadplegen.

In bepaalde werkplaatsen (textiel en hout bijvoorbeeld) worden ook reparatie- en onderhoudsdiensten tegen betaling verzorgd. Meer informatie daarover krijgt u in de betreffende werkplaatsen.
Ook kunnen wij bepaalde producten in opdracht maken. Hiervoor neemt u het beste contact op via info@werkhuismaastricht.nl

Kosten

Voor gebruik van een werkplaats of deelname aan een workshop betaalt u € 3,- per dagdeel/ per keer.
Materiaal dient u zelf aan te schaffen. In verschillende werkplaatsen bestaat de mogelijkheid materiaal te kopen. Ook is bepaald materiaal gratis verkrijgbaar. Voor prijzen van materialen zie werkplaatsen / activiteiten.

Een kopje koffie of thee kost € 0,50.
Na afloop van uw bezoek wordt u verzocht contant af te rekenen bij de werkplaatsbeheerder. Er zijn ook 20-rittenkaarten voor deelname en koffie/thee verkrijgbaar voor € 10,-

Het Werkhuis wil deelname voor iedereen mogelijk maken. Mocht u niet aan de financiële deelname-bijdrage kunnen voldoen dan kunt u contact opnemen met de coördinatie.