Werkwijze.

De werkplaatsen kunt u individueel gebruiken als er beheer aanwezig is of u kunt er deelnemen aan groepsactiviteiten. Zie het rooster voor beschikbaarheid en tijden.
Een werkplaats is ook te gebruiken buiten onze reguliere openingstijden.  Voor meer info neemt u het beste contact op met de coördinatie.
Als u voor de eerste keer de werkplaats bezoekt wordt u gevraagd ons reglement te raadplegen.

In bepaalde werkplaatsen (textiel en hout bijvoorbeeld) worden ook reparatiediensten tegen betaling en onder bepaalde voorwaarden, verzorgd. Meer informatie daarover krijgt u in de betreffende werkplaatsen.
Ook kunnen wij bepaalde producten in opdracht maken. Hiervoor neemt u het beste contact op via de betreffende werkplaats of  via info@werkhuismaastricht.nl

Kosten

Voor gebruik van een werkplaats of deelname aan een workshop betaalt u € 3,- per dagdeel/ per keer.
Materiaal dient u zelf aan te schaffen. In verschillende werkplaatsen bestaat de mogelijkheid materiaal te kopen. Ook is bepaald materiaal gratis verkrijgbaar. Voor prijzen van materialen zie werkplaatsen / activiteiten.

Een kopje koffie of thee kost € 0,50.
Na afloop van uw bezoek wordt u verzocht contant af te rekenen bij de werkplaatsbeheerder. Er zijn ook 20-rittenkaarten voor deelname en koffie/thee verkrijgbaar voor € 10,-

Het Werkhuis wil deelname voor iedereen mogelijk maken. Mocht u niet aan de financiële deelname-bijdrage kunnen voldoen dan kunt u contact opnemen met de coördinatie.