Het Werkhuis is verhuisd !

Het werkhuis is verhuisd naar de Hunnenweg nummer 4 in Scharn West.

Het Werkhuis opent zijn deuren weer op maandag 17 januari.
Deelnemers en andere bezoekers zijn dan weer welkom.


Let op! Niet alles is gelijk weer open. De houtwerkplaats is nog niet beschikbaar. Wanneer deze opengaat zullen we later aankondigen en ook keramiekactiviteiten starten een week later, op maandag 24 januari. Dit i.v.m. de vloer die nog niet klaar is.

Onze hoofdingang bevindt zich aan de Hunnenweg nummer 4. Zoals gewoonlijk moedigen wij het aan als u met openbaar vervoer, fiets of te voet komt. Parkeergelegenheid is beperkt. Aan de Hunnenweg en omgeving geldt betaald parkeren. Achterom bevindt zich een parkeerplaats waar beperkt aantal gratis parkeerplaatsen voor het Werkhuis beschikbaar zijn. Deze parkeerplaats is bereikbaar via de achterom tussen nummer 4 en de ernaast gelegen Nutsschool en bevindt zich op het achterplein.

Uiteraard willen wij ons huis feestelijk en officieel her-openen gekoppeld aan een inspirerende Open Dag. Wanneer dit zal zijn weten we nu nog niet exact. Dit zal ergens in het voorjaar zijn als we weer dichter bij elkaar mogen komen.Wij houden u daarvan op de hoogte! Maar kom gerust al eens kijken!