FESTIVAL MAAS 2022

Het Werkhuis doet mee aan Festival MAAS! Het stadsfestival waarmee het aankomend cultureel seizoen op feestelijke wijze wordt geopend!

Het festival duurt van 8 tot en met 11 september en in het Werkhuis kunt u op donderdag en vrijdag tijdens onze reguliere tijden (van 09.00 tot 17.00 u) terecht om eens een kijkje te komen nemen in ons huis.

Wat gebeurt er in de ateliers, hoe ziet de rest van het gebouw eruit, wat kun je zoal aan activiteiten doen en ontmoet de mensen!. Gratis koffie en iets lekkers erbij tijdens deze dagen. Welkom!

Op zaterdag en zondag zijn we geopend van 11.00 tot 17.00 u en hebben dan een speciaal programma. Zo zullen er op het binnenplein, op het podium, diverse acts te zien zijn. Waaronder de eerste voorstelling van ons eigen Werk-Theaterhuis! 

Op zaterdag om 12.30 u en om 15.30 u kunt u naar deze voorstelling onder regie van Miloud Chaboun komen kijken. 

Verder in de werkplaatsen diverse creatieve activiteiten, presentaties van de plastic verwerkingsmachines in samenwerking met de studenten van Precious Plastic Maastricht, demonstratie Reparatie Loket, expositie van werk van deelnemers en vrijwilligers en nog veel meer.

Dé special tijdens deze dagen: de foto expositie van Remy Frints waar een aantal van onze mensen groots gepresenteerd zal worden!

Ook enkele creatieve ondernemers van de eerste verdieping zullen laten zien wie ze zijn en wat u bij hen voor cultureels kunt verwachten.

Raadpleeg van tevoren het definitief programma via www.hunnenweg4.nl