2022 was een bewogen jaar

In het begin van 2022 verhuisden we van de gezellige St.Theresiaschool naar onze nieuwe locatie aan de Hunnenweg 4 in Scharn, waar onze huiskamer en alle ateliers weer een mooie plek kregen.
In het voorjaar namen we afscheid van één van de coördinatoren. Marjo Kallen nam al snel een vaste plek naast Esther in.

Het bestuur wisselde van samenstelling, er schoven nieuwe leden aan, Samira Welzen en Peter Konings. In het najaar verliet Esther Janssen als oprichtster én coördinator , na 8 jaar het Werkhuis.
Met veel dankbaarheid, zelfgemaakte cadeau’s en lieve, warme woorden namen we tijdens een mooi feest afscheid van haar

De ontstane vacature werd ingevuld door Kim van Arensbergen en Maureen Gruisen. In een volgende nieuwsbrief zullen we hen uitgebreider aan jullie voorstellen.

Voor nu nemen we een korte pauze . Na al deze bewogen ontwikkelingen is het goed om even pas op de plaats te nemen. Dit betekent dat we de deuren van het Werkhuis sluiten vanaf 24 december tot en met 8 januari 2023. Echter sommige ateliers hebben in deze periode aangepaste openingstijden, vraag eventueel bij de betreffende vrijwilliger voor meer informatie.

In het nieuwe jaar staan er allerlei nieuwe ontwikkelingen en evenementen op het programma.
Om te beginnen een mooie foto expositie van Remy Frints , te bezichtigen in het Theater aan het Vrijthof van 10 t/m 29 januari. Onder de naam “De vrijwilliger, creatief in Het Werkhuis” exposeert hij pakkende, persoonlijke portretten van vrijwilligers die een mooie afspiegeling zijn van de veelzijdigheid van Het Werkhuis Maastricht en wat het allemaal te bieden heeft. U bent van harte uitgenodigd om deze mooie fototentoonstelling te bezoeken!

Rest ons jullie allemaal een gezond en gelukkig 2023 toe te wensen!!