Mozaïek.

De kunst van het mozaïeken wordt u bijgebracht door  Kitty op maandagochtend, of vrijdagochtend, door Nathalie op woensdag- en donderdagmiddag en door Clara op vrijdagmiddag.

Kosten: de reguliere bijdrage van 3 euro per keer. En er zal achteraf, per object, een kleine vergoeding voor gebruikt materiaal (denk aan lijm, voegsel en eventueel ander materiaal) gevraagd worden. Dit zal variëren van 3 tot 10 euro.

Er kan ook voorgesneden glasmozaïek worden gebruikt. Kosten daarvan variëren van 40 cent tot  1 euro voor 20 glassteentjes.

Bijzonderheden

Het gereedschap is in huis en mozaïeksteentjes in beperkte mate. Maar u mag natuurlijk zeker zelf materiaal meenemen. Graag zelfs! Tegels, tegelstukjes, kant en klaar mozaïek, glasstukjes enz.

Wilt u meer informatie dat kan via ger-kitty@home.nl

Ook het voorwerp dat u wilt mozaïeken kunt u zelf meenemen. Een bestaand serviesstuk of iets dergelijks. Het kan van porselein, keramiek, hout, glas, MDF of piepschuim gemaakt zijn.

Een recht oppervlak is voor beginners aan te raden. Een spiegellijst of dienblad, bijvoorbeeld.

Als er genoeg animo voor is kan er ook gezamenlijk aan een groot buiten-zitobject gewerkt worden.

Door de vele aanmeldingen van deelnemers bij Mozaïek, werken we met een wachtlijst. Wilt u op de wachtlijst neem dan contact op met ger-kitty@home.nl

Data

 • Maandag

  van 09.00 – 12.00

 • Woensdag

  Van 13.00 -15.30

 • Donderdag

  Van 13.00 – 15.30

 • Vrijdag

  Van 09:00 – 12:00
  Van 13:00 – 15:30