Keramiek.

Voor wie graag met klei werkt, boetseert.  Je maakt wat je wilt maar krijgt vormadvies (indien gewenst) en aanwijzingen met betrekking tot technische verwerking. Op maandag en vrijdagmiddag door Ine. Op maandagochtend door Dorée. Op vrijdagochtend door Peter. Op dinsdagmiddag door Marij en woensdagochtend Brigitte.Voor beginners en gevorderden.

Materiaal is in huis. Zo ook mooie glazuren en een oven om af te bakken. Voor prijzen raadpleeg de prijslijst in de werkplaats.

Deelnamekosten: 3,- per keer.
—————————————–
Als je komt deelnemen, houd er dan rekening mee dat het voor een bepaalde periode is. Zelfs een klein werk doorloopt een proces dat niet in een paar dagen dag klaar is. Ook dienen we bij keramiek op voorhand te weten dat je komt. Aangezien wij momenteel een wachtlijst hebben is iedere deelname-plaats kostbaar. Kun je drie keer achter elkaar niet? Dan wordt iemand van de wachtlijst in jouw plaats toegelaten.

Door de vele aanmeldingen van deelnemers bij Keramiek, werken we met een wachtlijst. Deze wachtlijst is momenteel zo vol dat wij daar voorlopig niemand meer in opnemen.
U kunt in de tussentijd natuurlijk wel deelnemen in een van de andere werkplaatsen en houd deze site -bij veranderingen- in de gaten.

Data

 • Maandag

  Van 9.30 – 12.00

 • Maandag

  Van 13:00 – 15:30

 • Dinsdag

  Van 13:00 – 15:30

 • Woensdag

  Van 09.30- 12.00

 • Vrijdag

  Van 09:30 – 12:00
  Van 13:00 – 15:30