HOUT WERKPLAATS

De houtwerkplaats beschikt over een basisuitrusting aan handgereedschappen. Ook basismateriaal zoals spijkers, schroeven en houtlijm is aanwezig.

Naast de gebruikelijke handgereedschappen hebben we inmiddels ook een aantal machines voor houtbewerking in huis; zoals een lintzaag, een kolomboor, een trommelschuurmachine, een (kleine) tafelcirkelzaag, een (statische) bandschuurmachine, een klein draaibankje en een paar hand-cirkelzagen. Van deze machines kunt u ook gebruikmaken, na een instructie van één van de medewerkers van de houtwerkplaats.

N.B.: Het is uiteindelijk aan de medewerkers van Het Werkhuis om te bepalen of zij u in staat achten en capabel genoeg vinden om de machines op een veilige manier te kunnen gebruiken.

Bekijk de agenda voor het actuele aanbod aan cursussen, workshops en activiteiten in de houtwerkplaats.

WIE KOMT ONZE WERKPLAATS BEMENSEN?

GEVRAAGD: iemand die het leuk vindt om als vrijwilliger een paar uurtjes per week als werkplaats-assistent te werken. Neem voor meer info contact op met Esther Janssen of Jens Hardy via info@werkhuismaastricht.nl

OPEN ATELIER

Zelfstandig werken in de houtwerkplaats? Dat kan! Op dagdelen dat er hulp aanwezig is (donderdag en vrijdagmiddag) kunt u na een introductie en instructie van een medewerker van Het Werkhuis zelfstandig gebruikmaken van de werkplaats.
Kom een keer langs bij Het Werkhuis om kennis te maken en onze werkplaats te bekijken!