Welkom bij het Reparatie-Loket van Werkhuis Maastricht

IN VERBAND MET DE VERHUIZING VAN HET WERKHUIS IS HET REPARATIELOKET IN DECEMBER EN BEGIN JANUARI HELAAS GESLOTEN. WIJ ZIEN U GRAAG VOLGEND JAAR TERUG IN ONS NIEUWE HUIS.

Heb je hulp nodig bij de reparatie van je waardevolle spullen, wil je weten hoe iets werkt of hoe iets moet worden ingesteld? Hoe vind je een defect en hoe werkt repareren? Zelf iets repareren? Maak een afspraak en kom met je probleemgeval naar ons toe. Fred, Guido en Rob helpen je verder. Het Loket is steeds op donderdagmiddag van 13.00 -17.00 uur op afspraak te bezoeken. Op dagen dat het Loket gesloten is kun je geen boekingen maken in de kalender. Voor vragen of opmerkingen, neem contact met ons op: reparatieloket@werkhuismaastricht.nl

Hieronder kun je een afspraak plannen voor één van de 4 tijdstippen op donderdag. Na het invullen en versturen van je gegevens zie je een bevestiging op het scherm en als je aanvraag door het Reparatie Loket is goedgekeurd ontvang je een bevestiging per e-mail. Om gebruik te kunnen maken van het Loket moet je akkoord gaan met de gebruiksvoorwaarden op deze pagina. Alle opgegeven persoonsgegevens worden uiterlijk 2 weken na afhandeling van de aanvraag vernietigd.

Hoe maak je een afspraak?
• Kies een beschikbare donderdag en selecteer die.
• Onder de kalender zie je nu de nog beschikbare tijdsblokken.
• Selecteer het blok van je voorkeur en vul de gegevens in.
• Ga akkoord met de voorwaarden en verzendt.

Let op, pas als alle aanvragen op een bepaalde datum zijn goedgekeurd, dan kleurt het blokje van die dag oranje. Staat er een klokje in het blokje, dan kun je nog een tijd boeken.

Kalender word geladen......
- Beschikbaar
 
- Niet beschikbaar
 
- In behandeling

Tijdsblok*:

Naam*:

Email*:

Telefoon:

Soort product*:

Merk en typenummer:

De klacht*:

 

Gebruiksvoorwaarden:

  • Tarief: Gebruik van het Reparatie-Loket kost € 2,- plus eventuele materiaalkosten. Hebben wij je goed geholpen en wil je wat extra’s geven, dan stellen we een vrijwillige bijdrage erg op prijs.
  • Aantal en aard van het product: Maximaal één artikel per bezoek en alles wat handzaam en draagbaar is. Bij twijfel, neem eerst contact op.
  • Afwijzing: Het Loket kan hulp weigeren. Bijvoorbeeld als er verkeerde informatie is opgegeven, bij té complexe producten, bij zwaar vervuilde producten of bij producten die om hygiënische redenen niet kunnen worden aangenomen. Producten die nog onder garantie vallen worden ook niet aangenomen.
  • Garantie: We kunnen niet garanderen dat een reparatie mogelijk is en we geven geen garantie op uitgevoerde reparaties.
  • Vrijwaring: Reparateurs en Werkhuis Maastricht nemen alle noodzakelijke veiligheidsmaatregelen, maar zijn gevrijwaard van elke claim door calamiteiten die zich tijdens of na de reparatie als gevolg daarvan zouden kunnen voordoen.
  • Reparatie: Indien de reparateur denkt meer tijd nodig te hebben, dan kan deze besluiten de reparatie – in overleg met de aanvrager – buiten openingstijden uit te voeren.
  • Aanwezigheid: De aanvrager is gedurende de werkzaamheden aanwezig en mag meehelpen. Het is niet de bedoeling dat producten slechts worden gebracht en opgehaald. Kom op tijd! De reparateur kan de hulp weigeren als je te laat komt en als het volgende tijdsblok al geboekt is.
  • Afvoer van het aangebodene: De aanvrager is te allen tijde verantwoordelijk voor het mee terug nemen van het product.
  • Afmelden: De aanvrager dient zich af te melden indien de afspraak niet kan worden opgevolgd.
  • Coronaregels: Werkhuismedewerkers en aanvragers / bezoekers volgen de actueel geldende corona-regels, zoals handen wassen, afstand houden, mondkapje dragen.